• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
17°
00:01 Ortadoğu

İsrailli üst düzey hükümet yetkilisi, Başbakan Binyamin Netanyahu’yu Gazze’deki Filistinli gruplarla anlaşmaya yanaşmamak ve anlaşma imzalanmasını engellemekle suçladı.

15 saat önce Türkiye

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızı ve Türkiye'yi seviyesiz bir şekilde hedef alan açıklamalarına devam etmiş. Katliam siyasetinin üyeleri tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir." ifadesini kullandı.

16 saat önce Ortadoğu

Mescid-i Aksa İmam Hatibi ve eski Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh İkrime Sabri, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda yaptığı konuşma nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle söz etti.

17 saat önce Ortadoğu

Avrupa Birliği (AB), Filistin'e insani yardımlar kapsamında 68 milyon avro gönderildiğini duyurdu.

17 saat önce Ortadoğu

Fas'ta İsrail'in Gazze Şeridi'nde 7 Ekim’den bu yana sürdürdüğü saldırıların son bulması talebiyle 29 haftadır gösteriler düzenleniyor.

17 saat önce Ortadoğu

Yemen'de on binlerce kişinin katılımıyla İsrail’in işgal ve saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi’ndeki Filistinlilerle dayanışma gösterileri gerçekleştirildi.

18 saat önce Türkiye

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin "Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın (Recep Tayyip Erdoğan) hedef alınması, İsrail hükümetinin ruh halinin göstergesidir." ifadesini kullandı.

18 saat önce Ortadoğu

Gazze Şeridi’ndeki Filistin hükümeti, ABD ve İsrail'in iddialarının aksine bir hafta içinde Gazze Şeridi'ne giren toplam 1063 insani yardım tırından yalnızca 49'unun Gazze Şeridi'nin kuzeyine ulaştığını duyurdu.

19 saat önce Türkiye

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının, Sultanahmet Meydanı'nda İsrail'in saldırıları altındaki Filistin'e destek amacıyla başlattığı oturma eylemi devam ediyor.

19 saat önce Avrupa

Almanya'nın başkenti Berlin'de polis, Filistin destekçilerinin oluşturduğu "Gazze'ye destek" kampını yasaklayarak tahliye etti.

Reklam Bloğu