• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
25°
7 saat önce Amerika

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaklaşık 4 yıl aradan sonra ilk kez yaptığı görüşmede Başkan Joe Biden ile Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yüklenirken, "Biden yönetiminin İsrail için hiçbir şey yapmadığını" söyledi.

7 saat önce Asya

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın batısındaki Herat vilayetinde bulunan bir sanat merkezine malzeme desteğinde bulundu.

7 saat önce Avrupa

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, ülkesinin 10 yıllık aranın ardından Suriye'ye yeniden büyükelçi göndermeyi planladığını söyledi.

7 saat önce Avrupa

Birleşmiş Milletler (BM), Suriye’nin kuzeybatısında yerinden edilmiş insanların bulunduğu yaklaşık 200 kampa yönelik uluslararası yardım bütçesinin azaldığını bildirdi.

7 saat önce Türkiye

İstanbul'dan yola çıkan Eyüp Güzel ve kızı Şüheda Güzel, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkati çekmek için çizdikleri resimlerle Siirt'te sergi açtı.

7 saat önce Orta Doğu

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) bazı üyeleri, BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) yönelik saldırılara karşı çıktı.

7 saat önce Amerika

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Bill Burns'ün pazar günü Roma'da üst düzey İsrailli, Katarlı ve Mısırlı yetkililerle bir araya gelerek Gazze Şeridi'nde esir takası ve ateşkes anlaşması müzakerelerini görüşeceği öne sürüldü.

7 saat önce Orta Doğu

İran'da aşırı sıcaklar nedeniyle yarın ülke genelinde tüm kamu kurumlarının saat 10.00'dan sonra tatil edilmesi kararı alındı.

7 saat önce Orta Doğu

Yemen'de yüz binlerce kişinin katılımıyla İsrail’in işgal ve saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi’ndeki Filistinlilerle dayanışma gösterileri organize edildi.

7 saat önce Asya

Afganistan yönetimi, Çin hükümetinden uluslararası arenada kendilerine diplomatik destek vermesini istedi.

Reklam Bloğu