• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
13°

İslami Cihad Hareketi Haberleri

İslami Cihad Hareketi haberleri ve güncel İslami Cihad Hareketi gelişmeleri, İslami Cihad Hareketi ile ilgili tüm video, İslami Cihad Hareketi fotoğrafları ve İslami Cihad Hareketi haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Ortadoğu

Lübnan'daki Filistin İslami Cihad Hareketi, ülkenin güneyinde İsrail ile sınır bölgesinde çıkan çatışmalarda 2 mensubunun daha öldürüldüğünü duyurdu.

Ortadoğu

İslami Cihad Hareketi, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine gece saatlerinde düzenlediği saldırının "soykırım kapsamında gerçekleştirilen korkunç bir katliam" olduğunu...

Ortadoğu

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale'nin, Gazze'de devam eden İsrail saldırılarını ve esir takasını görüşmek üzere Mısır'a gideceği duyuruldu.

Ortadoğu

Gazze'deki Filistinli direniş gruplarından İslami Cihad Hareketinin silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri, ellerindeki iki İsrailli esirin görüntüsünü yayımladı.

Ortadoğu

Hamas Hareketi’nin silahlı kanadı El-Kassam Tugayları ile İslami Cihad Hareketi’nin silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze içinde ve çevresinde İsrail ordusuna...

Ortadoğu

İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde yaşanan çatışmalarda, İsrail güçlerine "ağır darbeler" indirdiklerini duyurdu.

Ortadoğu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalanmasından Filistinli grupların sorumlu olduğunu öne sürdü.

Reklam Bloğu