Netanyahu yaptığı açıklamada şunları ekledi: "Aralık ayının sonundan bu yana müzakere ekibinden yetkilerinin genişletilmesi yönünde 5 talep aldım ve bunları kabul ettim." 

"Zafere ulaşma kabiliyetini inkar eden sesler duyuyorum ve onlara amacın Hamas'ı yenmek ve tutukluları geri vermek olduğunu söylüyorum." diye ekledi.

İsrail'in Filistin'i dijital işgali ne boyutta? İsrail'in Filistin'i dijital işgali ne boyutta?

Netanyahu, Sinvar'ın İsrail'in varlığına tehdit oluşturan teslim koşulları talep ettiğini belirtti.

"Hamas'a baskı yapmalıyız bunu yapıyoruz ve Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, merkezinde ve güneyinde güçlü bir şekilde savaşıyoruz." ve "Kaçırılanların aileleriyle bu sabah görüştüm ve ailelerinin evlerine dönmesi için her türlü çabayı göstereceğime söz verdim." dedi.

Netanyahu, "Tüm hedeflerine ulaşmadan savaşı bitirmeye hazır değilim, teslim bayrağını kaldırmayacağım ve zafere ulaşana kadar savaşmaya devam edeceğiz" diye vurguladı.

"Teslim olmayacağım, yurt içinde ve yurt dışında baskılarla karşı karşıya kalacağım ve ezici zaferden başka alternatif yok" diye ekledi.

İsrail'in Refah'a girmemesi için ABD'den ve dünyadan dış baskılara maruz kaldığını ancak Refah'ın işgal edildiğini belirtti.

Daily Ummah

Editör: Orta Doğu Haber