• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
13°

Gazeteci Haberleri

gazeteci haberleri ve güncel gazeteci gelişmeleri, gazeteci ile ilgili tüm video, gazeteci fotoğrafları ve gazeteci haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Ortadoğu

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda bir gazeteci daha yaşamını yitirdi.

Ortadoğu

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 2 gazeteci daha yaşamını yitirdi.

Ortadoğu

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği saldırılarda Filistin resmi haber ajansı WAFA çalışanı bir gazeteci hayatını kaybetti.

Ortadoğu

İsrail ordusunun işgal ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde 4 gazeteciyi daha öldürmesiyle 133 günde hayatını kaybeden gazeteci sayısı 130'a yükseldi.

Ortadoğu

İsrailli gazeteci Gideon Levy, İsrail’in saldırılarından kaçanların sığındığı Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde “iki esiri kurtardığı” saldırıda öldürülen onlarca Filistinlinin...

Ortadoğu

Filistinli Gazeteciler Sendikası Başkanı Nasır Ebu Bekir, İsrail'in Gazze Şeridi'nde olup bitenlerle ilgili gerçekleri dünyaya aktarmalarını engellemek amacıyla Gazze'deki gazetecilerin...

Ortadoğu

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 2 gazeteciyi daha öldürdüğü bildirildi.

Ortadoğu

İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında bir gazetecinin daha hayatını kaybettiği bildirildi.

Ortadoğu

Aksa'nın Sesi Radyosu, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava bombardımanında, sunucusu İyad er-Ruvvağ'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ortadoğu

İsrail ordusunun aylardır saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde 1 gazeteciyi daha öldürdüğü açıklandı.

Ortadoğu

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, İsrail saldırıları sonucu öldürülen gazetecilere ilişkin, "Gazze Şeridi'nde 108 gazeteci, evlerine atılan bombayla öldürüldü." ifadesini kullandı.

Ortadoğu

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda Filistinli 2 gazetecinin daha öldürüldüğü duyuruldu.

Reklam Bloğu