Fransa'nın başkenti Paris'te okul çıkışı evine giderken öldürülen 19 yaşındaki Akın Genç'in ağabeyi, "Bu ölüm paşama yakışmadı. Katil hesabını mutlaka verecektir" ifadelerini kullandı.

Fransa'nın başkenti Paris'te okul çıkışı evine giderken öldürülen 19 yaşındaki Akın Genç'in cenazesi Trabzon'a getiriliyor. Genç'in ağabeyi, "Acımız tarifsiz. Kalleşçe tek kurşunla vuruldu ve bir kişinin yaptığını biliyoruz. Bu ölüm paşama yakışmadı. Katil hesabını mutlaka verecektir" ifadelerini kullandı.

Genç’in ağabeyi Aşkın Genç, “Acımız tarifsiz. Kalleşçe tek kurşunla vuruldu ve bir kişinin yaptığını biliyoruz. Bu ölüm paşama yakışmadı. Katil hesabını mutlaka verecektir” dedi.

10 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETTİ

Olay, 15 Aralık’ta Paris’te Aulnay Sous Bois’de meydana geldi. Kentte güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören Trabzonlu Akın Genç, okul çıkışı evine giderken kimliği belirsiz bir kişinin açtığı ateş sonucu başından vuruldu. Kanlar içerisinde yerde kalan Genç, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 kardeşi olan ve ailesiyle birlikte yurt dışında yaşayan Akın Genç’in ölümü ile ilgili Fransız polisince başlatılan soruşturma sürüyor.