Forbes'a göre Musk, Twitter'ın kurumsal ofislerinin bazı kısımlarını 'arzulu' çalışanlar için yataklara dönüştürdü. Musk'ın, işlerinde uyumaya istekli olacak kadar kendilerini işlerine adamış personele desteğini göstermek için böyle bir şeye giriştiği iddia ediliyor.

San Francisco'nun halka açık radyo istasyonu KQED'de kıdemli bir editör olan Ted Goldberg, Twitter'ın yeniden tasarımına ilişkin raporların incelemeye alındığını söyledi.

Golberg'e göre San Francisco Yapı Denetim Departmanı sözcüsü KQED'e 'Binanın amaçlandığı gibi kullanıldığından emin olmamız gerekiyor' dedi.

Washington Post'a göre, bir e-postada, departman sözcüsü Patrick Hannan, 'Kısa süreli konaklamalar için kullanılanlar da dahil olmak üzere, konut binaları için farklı bina kodu gereksinimleri vardır. Bu kodlar, insanların alanları güvenli bir şekilde kullanmasını sağlar.' Ayrıca 'hiç kimse [Elon Musk bile] yasaların üstünde değildir' dedi.

Musk, Goldberg'e yanıt olarak, "Öncelikleriniz nerede? Çocukları fentanylden uzak tutmak yerine yorgun çalışanlar için getirilen yataklara saldırıyorsunuz" tweetini attı.