Cumhurbaşkanı Erdoğan: "14 Mayıs seçimi tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs'ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılı'nın miladı olarak görüyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Türkiye ile hesabını kapatamayanlar, 14 Mayıs'a gözünü dikmiş vaziyette."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Mitingler) Samsun'da 120 binin üzerindeydi, bugün Erzurum 130 bin civarındaydı. Pazar günü de İstanbul mitingimizi yapacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "PKK'sından FETÖ'süne terör örgütleri de bay bay Kemal ve avenesinin 14 Mayıs için kendilerine verdiği umuda bel bağlamış durumda."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "14 Mayıs seçimleri, yerli ve milli Cumhur İttifakı ile koalisyon ve kaos masası arasında geçecektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "14 Mayıs, teröristleri inlerinde yok edenler ile teröristlerle kol kola yol yürüyenler arasında geçecektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'yi Batı'ya teslim etmeye söz verdiler. Batı'dan aferin almak için BBC'ye, 'Batı'yla ilişkileri öncelik haline getireceğiz.' diye demeç vermiş."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınır ötesi harekatlarımız bitmiş değildir. Sadece doğru zamanı bekliyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hepsi Kandil'e yığıldılar. Oradan sesleniyorlar fakat Kandil'i de bunların başına geçireceğiz o günler de yakın."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugüne kadar 'PKK terör örgütüdür' sözünü ağızlarından duymadık. Bay bay Kemal, hadi çık, 'PKK terör örgütüdür' de. Niye diyemiyorsun, söyleyemiyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hem Cumhurbaşkanlığı hem de meclis seçimlerinde tereddüde yer vermeyecek şekilde öndeyiz. Milletimiz hizmet ve eser siyasetinin hakemliğini yine yapacaktır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Seçim, sosyal medyada trol ordularıyla değil, sandıkta milletle kazanılır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sosyal medyadaki trol ordusu bay bay Kemal'e çalışıyor, bayağı da para veriyorlar. Bunlarla güya milletin aklını karıştırmaya çalışıyorlar."