Seçimlerde geri sayım sürerken sokak röportajlarında da halkın nabzı tutulmakta. Bu sokak ropörtajlarının birinde kendisine mikrofon uzatılan kadının ağzından çıkan sözler herkesi şok etti.

Sosyal medyada adeta infial yaratan ve büyük tepkileri de beraberinde getiren videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partililere ağıza alınmayacak küfür ve hakaret eden Tülay Koca isimli kadın tepkilerin de odağı oldu.

Tülay Koca sokak röportajında kendisine yönelendirilen soruya karşı çok ağır ifadeleri art arda sırladı. Kin, nefret ve öfke dolu konuşma sosyal medyada ise kısa sürede viral oldu. Tülay Koca isimli şahsız büyük hakaretler içeren konuşmasına ise sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. Gelen tepkiler sonucu ise Tülay Koca polis tarafından gözaltına alındı.

Tülay Koca sokak röportajında şu cümeleleri sarfediyor:

"Allah AK Parti hükümetinin, Tayyip'in soyunu sopunu neslini yok etsin. Ona oy verenlerde 15 Temmuz’da ölen askerlerin kanında boğulsun. Ona oy verenler aynı depremzedelerden beter ölüme terk edilsin. Sinirlerim çok bozuk. Allah onun suratından zaten nurunu almış, aynı zebani gibi şeytan gibi surat vermiş. Bu kadar diyorum. O kadar doluyum ki, hangi birine konuşacak kelime bulamıyorum. O Tayyip kendi torunlarına gözü gibi bakıyor ya, o torunlarını parça parça Allah mezara koydurmayı nasip etsin."