• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
18°

Husi Haberleri

Husi haberleri ve güncel Husi gelişmeleri, Husi ile ilgili tüm video, Husi fotoğrafları ve Husi haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Ortadoğu

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e düzenlediği saldırılarda 5 mensubunun öldüğünü duyurdu.

Ortadoğu

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Yemen’deki İran destekli Husilerin Sözcüsü Muhammed Abdusselam, ikili ilişkiler ve bölgesel konuları değerlendirdi.

Ortadoğu

İsrail'in güneyindeki Eilat Limanı Genel Müdürü Gideon Golber, Yemen'deki Husilerin Kızıldeniz'de kendileriyle bağlantılı veya işbirliği içinde olan gemilere yönelik saldırılarının...

Ortadoğu

Mısır, Kızıldeniz'de Husilerin gemilere yönelik saldırılarının ardından uluslararası deniz ulaşımının güvenliğinin sağlanması için "ortaklarla" koordinasyon ve işbirliği içinde olduğunu belirtti.

Ortadoğu

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de ABD'nin kendilerine karşı oluşturduğu ittifakın, operasyonlarını durduramayacağını açıkladı.

Ortadoğu

ABD'nin Yemen'de İran destekli Husilerin saldırılarına karşı Kızıldeniz'de "seyrüsefer güvenliğini korumak" amacıyla koalisyon kurmasının ardından İran Devrim Muhafızları Ordusu, 55...

Amerika

ABD yönetimi, Husilerin Kızıldeniz'de uluslararası gemilere yönelik artan saldırılarına karşı çok uluslu bir misyon kurulduğunu açıkladı.

Avrupa

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB'nin, Kızıldeniz'deki Husi saldırılarını "şiddetle" kınadığını bildirdi.

Ortadoğu

Yemen'de İran destekli Husiler, uluslararası tarafların, Kızıldeniz'de yükselen tansiyonu düşürmek için kendileriyle görüşmeler yürüttüğünü açıkladı.

Avrupa

Dünyanın en büyük konteyner şirketi Mediterranean Shipping Company (MSC), artan tehditlerin ardından gemilerinin rotasını Kızıldeniz dışına çıkardı.

Reklam Bloğu