• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
15°

İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Seçim

Optimar, İstanbul için yapılan son anketin sonuçlarını açıkladı.

Türkiye

İsrail Havacılık ve Uzay Sanayii (IAI) şirketi LinkedIn üzerinden İstanbul'da iş ilanı açtı.

Seçim

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Güngören'de ziyaretlerde bulundu.

Seçim

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İstanbul değişecek, İstanbul başka bir kent haline gelecek, yaşanabilir bir il olacak. Bugünkü sıkıntılar...

Seçim

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Bunlar (CHP) Fatih'in emaneti İstanbul'u Kandil uzlaşısıyla paylaşmak istemektedirler. Her...

Seçim

Yeniden Refah Partisi, İstanbul'da Mehmet Altınöz, Ankara'da Suat Kılıç, İzmir'de ise Cemal Arıkan'ı büyükşehir belediye başkanlığı için aday gösterdi.

Türkiye

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde (AVM) İsrail'i protesto etmek isteyen gruba müdahale eden polis, gruptan bazı kişileri gözaltına aldı.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında İstanbul'da düzenlenen güvenlik toplantısı sona erdi.

Türkiye

İstanbul Valisi Davut Gül, bıçaklı saldırıda yaralanan Fatih Camisi imamı Kurra Hafız Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Türkiye

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Fatih Camisi imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem'e yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Türkiye

İsrail'in Beyrut'ta düzenlediği saldırıda öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri için Fatih Camisi'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Türkiye

İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda, Türkiye'de insani mülahazalarla ikamet eden yabancı uyruklulara yönelik İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad adına...

Reklam Bloğu