ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Rick Scott ABD'lilerin ülkedeki sorunları umursamaya ve bu sorunlar karşısında sorumluluk almak istemeyen Joe Biden'dan bıktıkları ve onu sorumluluktan kaçan küçük bir çocuğa benzettiklerini ifade etti.

ABD'de sürekli artan enflasyon oranları ve bu oranlarla ilgili gelen olumsuz açıklamalar ülkede farklı seslerin yükselmesine neden oluyor.

Cumhuriyetçi Ulusal Senato Komitesi başkanı ve Florida Senatörü Rick Scott Fox News'de katıldığı progragramda Joe Biden'a ağır eleştirilerde bulundu. Rick Scott konuşmasında :

"Az önce söylediğim gibi, sorunlarımızı asla göz ardı etmemeliyiz. Ama görünen o ki mevcut yönetim bunu yapıyor. Suçtan bahsetmiyorlar, göçten bahsetmiyorlar ama ekonomi hakkında konuştuğumuzda sinirleniyorlar. Beyaz Saray'dan gelen mesajın ne olduğundan tam olarak emin değilim. Sorumluluk almak istemeyen küçük bir çocuk gibidirler. Joe Biden ve Demokratların sahip olduğumuz ve ailelere zarar veren enflasyonu kışkırttığını söylemek istiyorum. Ben fakir bir ailede büyüdüm. Annemin enflasyonla savaştığını gördüm. İnsanlar bıkmış bu durumdan. Benzin fiyatlarını veya gıda fiyatlarını umursamayan bir başkandan bıkmış durumdalar. Başkanları suçla ilgilenmiyor. Sadece umursamıyor." dedi.

Scott konuşmasında Biden'ın hayatı boyunca hiçbire zorluk yaşamamış biri olduğuna vurgu yaparken onun ekonomik mücadele veren bir vatandaşın neler yaşadığını asla anlayamacağına yer verdi.

Scott ülkede insanların Biden ve onun politikalarından bıktığını kasım ayında yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin Demokratlara karşı büyük bir zafer kazanacağoıbnın söyledi.