ABD Colorado'da bir cenaze evi işletmesinde yaşanan olay kan dondurdu. Tam 560 cesedi parçalara ayırıp sattıklarını itiraf eden cenaze evi sahibi yaptıklarını tek tek itiraf etti. Geçtiğimiz aylarda suçunu kabul eden 46 yaşındaki Megan Hess davasında karar açıklandı.

46 yaşındaki Megan Hess Colorado'da bir cenaze evi olan Sunset Mesa'yı ve vücut parçaları kuruluşu olan Donor Services'i işletiyordu. Hess ve 69 yaşındaki annesi Shirley Koch,'un bu işletmelerin altında yaptıkları şaşkına çevirdi.

ANNENİN ROLÜ CESETLERİ PARÇALAMAK

Hiç gerçekleşmeyen cenaze işlemlerini yapmak için ailelerden bin dolar ve daha fazla ücret alan anne kız, yoksul ve savunmasız aileleri hedef seçti. Mahkeme kayıtlarına göre Anne Koch'un ana rolü cesetleri parçalamaktı.

SAHTE EVRAK DÜZENLEDİLER

Savcı Tim Neff bir mahkeme dosyasında, "Hess ve Koch, cenaze evlerini zaman zaman sahte ve sahte bağış formları kullanarak cesetleri ve vücut parçalarını çalmak için kullandılar. Hess ve Koch'un davranışları, aileler ve yakın akrabalar için büyük bir duygusal acıya neden oldu." dedi.