Geçtiğimiz günlerde başörtüsü ve aileyi korumaya yönelik Anayasa düzenlemesine karşı çıkan bildiriye altılı masanın diğer partileriyle birlikte imza atan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na tepki gösteren Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar, parti yönetimini bir kez daha eleştirdi.

Sosyal medya hesabından Karamollaoğlu'na karşı, partinin aday çıkarmamasına tepki gösteren Kasadar, Refah Partisi'yle Saadet Partisi'nin seçimlerdeki tutumunu kıyasladı..

Kasadar daha önce de başörtüsü ve aileyi korumaya yönelik Anayasa düzenlemesine karşı altılı masa partileriyle birlikte imza atan Karamollaoğlu'na tepki göstermişti.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milli Gazete yazarı Kasadar, davadan kopmanın büyük vebal olduğunu ve davayı çizgisinden saptırmanın ihanetten daha tehlikeli bir durum olduğunu belirterek şunları yazmıştı:

"Bir davadan kopmak büyük bir vebaldir. Layık olmadığı halde bir davaya lider olmaya kalkmak büyük ihanettir. Hepsinden daha tehlikelisi ise bir davanın lideri olduktan sonra davayı çizgisinden saptırmak ve başkalaştırmaya çalışmaktır. Bir dava her şeyi kaldırır ama bunu kaldıramaz."

"TOPARLANIN GİTMİYORUZ"

Kasadar, paylaşımına gelen yorumlara ise şu cevabı verdi:

"Bizi oraya buraya yamamak, göndermek isteyenlere Üstad İsmet Özel'le cevap vereyim: 'TOPARLANIN GİTMİYORUZ.' "

Kasadar'ın eleştirileri bununla sınırlı kalmadı. İki gün önce de CHP zihniyetinin altılı masada etkin olduğunu ifade ederek şunları yazmıştı:

"6'lı masanın 5'i Aileyi koruma altına alacak yasa değişikliğine karşı çıkarak daha ilk sınavda SAADET'den ayrıştılar.
Bu da gösteriyor ki masaya CHP zihniyeti hakimdir ve diğer partiler figürandır.
CHP'li bir ismin Cumhurbaşkanı yapılmasına Mili Görüşçüler alet edilmez."