İsrail Haaretz Gazetesi

"Biden'ın azarı Netanyahu'yu şok etti" başlığını manşetlere taşımış. Gazete Netanyahu'nun Biden'a, "İsrail egemen bir devlet" cevabını da manşette yer alan haberine taşımış.

Suriye Al Watan Gazetesi

"İran: Türkiye'nin Suriye ile yakınlaşması için Moskova ile birlikte çaba göstereceğiz" başlığı gazetenin ilk sayfasında yer alan haber.

Suudi Arabistan Okaz Gazetesi

Cidde merkezli gazete manşetine Rusya ve Ukrayna savaşını taşımış ve "Nükleer füzeler Ukrayna'da savaşa mı hazırlanıyor?" Başlığını atmış.

Haberde, Ukrayna'nın Batı'dan aldığı tanklarla karşı saldırıya geçmek için hazırlandığını Rusya'nın ise nükleer silahlarla tatbikata başladığını manşet haberine eklemiş.

Almanya Frankfurt Allgemeine

Akman gazetesi Birleşik Krallıktan yapılan ziyareti manşete taşımış. Kral 3. Charles ilk yurtdışı ziyareti Fransa'ya gerçekleşecekti ancak ülkede yaşanan olaylar sonrası bu ziyaret Almanya'ya oldu.

İngiltere Daily Telegram

"Berlin Kral ve Kraliçeye kırmızı halı serdi "başlığı ile okuyucularıyla buluşuyor İngiliz gazetesi.

İngiltere'nin bu başlığı atmasındaki en önemli etkinin Fransa ile olan kırmızı halı polemiği. Kraliçenin mücevherleri de haberde yer verilen diğer bir husus.

2. Elizabeth'in tacı ve kolyesini taktı kraliçe. Ayrıca kalbinin üstünde taşıdığı bronştada 2. Elizabeth'in fotoğrafı göze çarptığına haberde yer verilmiş.

Rusya Rositta Tiera

"Neden bizim wikipediamız yok?" Başlığını atıyor Rus Gazetesi. Haberin detayında ise ABD merkezli olan Wikipedia'nın yanlış bilgilerle donatıldığı buna karşı gelmek için de Rusya'ya ait bir wikipedianın yapılması gerektiğine vurgu yapılıyor.

Fransa Liberation

"120 dakika çok uzun." Başlığını atmış. Haberde ülkede gerçekleşen ve iki göstericinin ağır yaralanmasına neden olan protestocular için 2 saat boyunca müdahale edilmemesi manşete taşınmış.

BAE Gulf News

"Abu Dhabi'ye yeni prens atandı" başlığı gazetenin ilk sayfasında yer almış. Muhammed bin Zayid en-Nehyan'ın halefini belirlediği ve tartışmalara son noktayı koyduğu belirtiliyor.