Çorum'un Güveçli köyünde namaz kılmak camiye gelen bir genç, ısınmak için elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı.

Namazını kılan genç ardından camide kullandığı elektrikli ısıtıcı için panoya, "Namaz kılarken ısıtıcı açtım" notu yazıp yanına 10 TL para bıraktı.

Akşam namazı için camiye gelen cami görevlisi Yasin Şeker notu ve parayı görünce şaşkınlığını gizleyemediğini bildirip, camideki güvenlik kameralarından olay anına ait görüntüleri izlediğini belirtti.

Şeker, meydana gelen duygulandırıcı olayı, “14 Mart 2022 tarihinde ikindi namazını kıldık ve namazdan sonra eve geçtim. Akşam namazına geldiğimde bu videodaki kardeşimizin ısıtıcıyı kullanıp tahtaya not yazıp ve bir miktar parayı camimize bırakıp gittiğine şahit oldum. Güzel kardeşimizin bu yapmış olduğu davranış gerçekten beni çok etkiledi ve duygulandırdı. Rabbim böyle düşünceli kardeşlerimizin sayısını artırsın." ifadeleri ile anlattı.

Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı görüntülerde namaz sırasında elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdığı görülen genç, namazın ardından camideki ilan panosuna yazı yazarak cüzdanından çıkarttığı parayı yanına bırakıyor.