Alınan bilgiye göre, Fetih Mahallesi'nde taksi şoförü E.Y, Fas uyruklu müşterisi K.H'yi aralarında çıkan tartışmada saldırdı. K.H'nin şikayeti üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olaya karışan taksinin plakasının 34 TAR 79, sürücünün de E.Y. olduğunu tespit etti.

Ardından sisteme kayıtlı cep telefonu üzerinden E.Y'ye ulaşan ekipler, şüpheliyi Atatürk Caddesi'nde gözaltına aldı. Sürücü E.Y. hakkında "kasten yaralama" suçundan işlem yapıldı.

İfadesinin ardından serbest bırakılan taksici kadının da kendisine saldırdığını öne sürdü ve şikayetçi olacağını söyledi.

"SÜREKLİ GEREKSİZ SOKAKLARA GİRİP YOLU UZATTI"

Mağdur K.H. polise verdiği ifadede, taksiye bindikten sonra sürekli gereksiz sokaklara girerek yolu uzatan sürücünün köprüden geçmesi gerektiğini, bunun ücretinin de 107 lira olduğunu söylemesi üzerine şüphelenip araçtan inmek istediğini anlattı

Taksicinin "Ya 107 lira verirsin ya da uzun yoldan giderim" dediğini ifade eden K.H, bunun üzerine aracın kapısını açarak yol üzerinde inmeye çalıştığını söyledi.

K.H. bu esnada şoförün araçtan inip arka koltuk tarafına doğru gelerek kendisine vurduğunu aktardı.

Bu arada, ekipler tarafından yapılan sorgulamada çalışma ruhsatı (EKK-5 Belgesi) ve araç muayenesi olmadığı tespit edilen taksinin bağlanarak otoparka çekildiği bildirildi.