Otokar, Fransa'nın başkenti Paris'te başlayan ve 17 Haziran’a kadar sürecek olan Avrupa'nın en büyük savunma sanayii fuarı Eurosatory 2022'ye dünya çapında tanınan 6 aracı ile katıldı.

Türkiye'nin global kara sistemleri üreticisi Otokar, savunma sanayiindeki ürün ve kabiliyetlerini uluslararası arenada sergilemeye devam ediyor.

Türk savunma sanayini yurtdışında başarıyla temsil eden Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Avrupa’nın en büyük savunma sanayii fuarı olan ve Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Eurosatory 2022'de geniş ürün ailesinden farklı tip ve özelliklere sahip 6 aracı ile yer aldı.

Bin 500 katılımcının yanı sıra 33 ulusal pavyon, 200'den fazla resmi delegasyonun katılması beklenen fuarda Otokar; ARMA 6x6, ARMA 8x8, TULPAR paletli araçları, COBRA II ve COBRA II MRAP araçlarını sergileyecek.

Eurosatory fuarına geniş ürün gamından farklı özelliklere sahip araçlarla katılım yaptıklarını belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç; "Türkiye’nin en deneyimli kara sistemleri üreticisi olarak ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ediyoruz. 35'ten fazla dost ve müttefik ülkedeki 55’i aşkın kullanıcı envanterinde yer alan araçlarımızla savunma sanayii alanında her geçen gün yeni başarılar elde ediyoruz" dedi.