İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Çalışan, üreten, yaşamak için olduğu kadar yaşatmak için de çabalayan her kadının yanındayız diyerek başlattığımız bu programın birkez daha ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Meslek edinmek isteyen 45 bin kadınla bir araya gelerek onlara destek olduk. Bu çerçevede öyle hikayeler ortaya çıktı ki, kadınlarımızın azmine hayran olmamak elde değil. Ülkemizin demokrasi adımlarının hepsinde kadınların olduğu gibi son 20 yıldaki reformların tamamında da emeği vardır. Türkiye Yüzyılı'nı da sizlerle kuracağız.

Hazine destekli kefaletle kredilerin 200 milyar liralık destekle kullanımını sağlayacak yeni bir adım attık. Sistemin etkinliğini arttırıyoruz. Kredibilitesi yüksek firmalarımızı yüzde 75 hazine destekli kefalet sağlıyoruz. Elbette kadınlarımızı unutmadık. Kadın girişimcilerimize, kadın kooparatiflerine 2 milyar liralık kefalet bedeli tesis ettik.

(Başörtüsü) Kimlerin kadın haklarının istismarcısı olduğu kimlerin de kadınların haklarına samimiyetle sahip çıktığı bu süreçte bir kez daha belli olacaktır.

Biz, hiçbir zaman kız evladımızın fiziki ve ruhi olgunluğa erişmeden, hukuki olarak reşit hale gelmeden evlendirilmesini tasvip etmedik, tasvip etmiyoruz. Çocuk yaşta cinsel istismar, ne İslami ne insani olarak asla kabul edilebilecek bir davranış değildir.

LGBT BİZİM KİTABIMIZDA YOK

Ülkemizde kadınların, gençlerin sorunlarıyla ilgilenenlerin asıl üzerinde durması gereken mesele evlatlarımızı tehdit eden sapkın akımlardır. LGBT denilen olay bizim kitabımızda yok. Fakat CHP'nin kitabından var mı, var. Onlarla beraber yürüyorlar mı yürüyorlar... Şimdi buradan nereye geliyorum. Tüm ilgili kuruluşlarımızla büyük tehlikelere karşı mücadele edeceğiz. Güçlü aile olmadan güçlü bir millet olmaz. Kadın olmadan siyasetin üretimin büyümenin olmayacağının en somut örneklerinden birisi de Meclis'tir.

HADİ SIKIYORSA ŞİMDİ HAD BİLDİRİN

1999 seçimlerinde milletin oyuyla meclise gelen kadın milletvekilimize bu ana muhalefetin geçmişteki temsilcisi durumunda olanlar ne demişti.. Bu kadına haddini bildirin... Bir başörtülü kadına bu ne demek.. Siz onların devamısınız. Hadi sıkıyorsa şimdi de had bildirin.

BU ÇİLELERİ BİZ YAŞADIK

Hala utanmadan sıkılmadan konuşuyorlar ya... Sanki farklı ülkede yaşıyormuş gibi kızımı İstanbul'daki okuldan alıp Türkiye'nin farklı bir iline adeta kaçırmak zorunda kaldım. Bu çileleri biz yaşadık. Bay Kemal sen yaşamadın.