• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
16°

Almanya Haberleri

Almanya haberleri ve güncel Almanya gelişmeleri, Almanya ile ilgili tüm video, Almanya fotoğrafları ve Almanya haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Türkiye

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ziyaret için geldiği Ankara'da Almanya'nın İsrail'e desteği nedeniyle protesto edildi.

Avrupa

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Avrupa Birliği (AB) ülkelerine İran’a yönelik yaptırımları genişletmeleri çağrısında bulundu.

Avrupa

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye’nin "her zaman kolay olmayan ancak kesinlikle önemli bir stratejik ortak" olduğunu söyledi.

Avrupa

Almanya'nın, İran'ın Berlin Büyükelçisini, İran’ın İsrail’e yönelik saldırılarından dolayı Dışişleri Bakanlığına çağırdığı bildirildi.

Ortadoğu

Almanya'da İsrail'e silah ihracatının onaylanmasının durdurulması için Berlin İdare Mahkemesine acil başvuruda bulunuldu.

Ortadoğu

İsrailli uluslararası hukuk uzmanı Prof. Dr. Neve Gordon, Almanya'nın İsrail'e silah sağlamaya devam ederek Gazze'de işlenen insanlığa karşı suçlar ve...

Avrupa

Almanya'daki Müslüman derneklerin çatı örgütü olan Almanya Müslümanlar Koordinasyon Konseyi (KRM), Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a açık mektup yazarak, Gazze'de ateşkes...

Avrupa

Almanya'da vatandaşlığa geçişlerde yapılan testin, gelecekte İsrail, Holokost ve Yahudilikle ilgili soruları da içereceği bildirildi.

Avrupa

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail'in Gazze'nin Refah kentine yönelik olası askeri saldırısından kaygılandığını ve bunu mevkidaşlarına ilettiğini söyledi.

Avrupa

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christian Wagner, Alman hükümeti için "büyük siyasi önceliğin" Gazze’ye daha fazla insani yardımın girmesi olduğunu belirtti.

Avrupa

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Gazze'de açlığın son bulması için İsrail ile Gazze arasında ek sınır kapılarının acilen açılması gerektiğini...

Avrupa

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Gazze'de uzun vadeli bir ateşkes ve daha fazla insani yardım çağrısını tekrar etti.

Reklam Bloğu