• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
17°

Azerbaycan Haberleri

Azerbaycan haberleri ve güncel Azerbaycan gelişmeleri, Azerbaycan ile ilgili tüm video, Azerbaycan fotoğrafları ve Azerbaycan haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Asya

Azerbaycan, Ermenistan'ın etnik ayrımcılık iddiasıyla Uluslararası Adalet Divanında (UAD) açtığı davanın, mahkemenin yargı yetkisinin bulunmaması nedeniyle reddini istedi.

Ortadoğu

Azerbaycan, Ermenistan'dan açılan ateş sonucu sınırda nöbet tutan Azerbaycan askerinin yaralanması üzerine "kısas operasyonu" düzenledi.

Türkiye

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesinin karşılaşacağı herhangi bir ciddi konuda ilk arayacağı kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağını söyledi.

Asya

Azerbaycan ordusu, Türk yapımı Bayraktar TB2 SİHA'larla tatbikat gerçekleştirdi.

Asya

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, müzakerelerin hızlı sonuçlanabilmesi için Ermenistan'dan yapıcı bir yaklaşım beklediklerini söyledi.

Azerbaycan ordusunun Karabağ'da gerçekleştirdiği antiterör operasyonunda 192 şehit verdiği açıklandı.

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığının Karabağ’daki Ermenilerin acil ihtiyaçlarını karşılamak için gönderdiği insani yardım malzemelerinin yüklü olduğu araçlar bölgeye hareket etti.

Azerbaycanlı yetkililer ile Karabağ'daki Ermeni nüfusun temsilcileri arasında yapılan görüşmede Azerbaycan devletinden yakıt ve gıda yardımı istendiği, bu isteğin kısa...

Reklam Bloğu