• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
19°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Avrupa

Belçika, Federal Kalkınma Ajansının (Enabel) Gazze'deki çalışanı ile 7 yaşındaki oğlunun İsrail'in saldırısında hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ortadoğu

İsrail Savaş Kabinesi'nin Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah'a olası kara saldırısını görüşmek için toplandığı belirtildi.

Ortadoğu

İsrail güçleri, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 202. gününde...

Ortadoğu

İsrail ordusunun 202 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde can kaybı son 24 saatte 43 artarak 34 bin 305'e yükseldi.

Ortadoğu

İsrail ordusunun, işgal altındaki Batı Şeria'da 12 Filistinliyi daha gözaltına aldığı bildirildi.

Ortadoğu

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda bir gazeteci daha yaşamını yitirdi.

Ortadoğu

İsrail polisinin korumasındaki yüzlerce yasa dışı Yahudi yerleşimci, işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Ortadoğu

Gazeteci Mehmet A. Kancı, İsrail-İran geriliminde İsrail’in ABD ve G7 ülkelerinden aldığı destekle yarattığı "konforlu mağduriyet" alanını kaleme aldı.

Ortadoğu

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'de başlayan saldırıları aralıksız devam ederken bölgede askeri hareketlilik sürüyor.

Ortadoğu

Uluslararası Af Örgütünün ABD Şubesi İcra Direktörü Paul O'Brien, İsrail'in ABD mühimmatı kullanarak Gazze'de savaş suçu işlediğini belirtti.

Ortadoğu

İsrail ordusu, biri zırhlı diğeri piyade olmak üzere iki tugayını Gazze Şeridi'ne naklettiğini bildirdi.

Ortadoğu

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da "bıçaklı saldırı" girişiminde bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir kadını öldürdüğü bildirildi.

Reklam Bloğu