• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
19°

Yahudi yerleşimciler Haberleri

Yahudi yerleşimciler haberleri ve güncel Yahudi yerleşimciler gelişmeleri, Yahudi yerleşimciler ile ilgili tüm video, Yahudi yerleşimciler fotoğrafları ve Yahudi yerleşimciler haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Ortadoğu

İsrail askerleri ve yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırısında işgal altındaki Batı Şeria'da en az 8 Filistinli yaralandı.

Ortadoğu

Yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin Ramallah'ta düzenlediği saldırıda Filistinli bir çocuğun öldüğü bildirildi.

Ortadoğu

Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Batı Şeria sakini Filistinli 5 Bedevi aileyi yaşadıkları topraklardan ayrılmaya zorluyor.

Ortadoğu

İsrailli Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Burin köyünde Filistinlilerin mülklerine saldırırken, 3 aylık bebek ve babası İsrail...

Ortadoğu

Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria'nın pek çok noktasında Filistinlilere ve mülklerine saldırdığı belirtildi.

Ortadoğu

Filistin Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Batı Şeria'daki Yahudi yerleşimcilere ait örgütlerin, bölgede saldırılarını tırmandırdığı uyarısında bulundu.

Ortadoğu

Yüzlerce fanatik Yahudi yerleşimci, İsrail'in saldırılarıyla felaketin her gün derinleştiği, Gazze Şeridi'ne gönderilen insani yardımları engellemek amacıyla eylem yaptı.

Ortadoğu

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti yakınlarında bir Filistinliye ait otomobil galerisi fanatik Yahudi yerleşimciler tarafından ateşe verildi.

Ortadoğu

Yahudi yerleşimcilerin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere ait zeytinleri çaldığı bildirildi.

Reklam Bloğu