• DOLAR 28,97 %-0.04
  • EURO 31,93 %1.18
  • ALTIN 1.899,39 %0.82
  • BİST100 7.813,40 %3.77
  • BITCOIN 42.451 %1.06
  • ETHERIUM 2.280 %3.28
16°

Mısır Haberleri

mısır haberleri ve güncel mısır gelişmeleri, mısır ile ilgili tüm video, mısır fotoğrafları ve mısır haberleri Orta Doğu Haber sitemizde


Ortadoğu

Mısır, Suudi Arabistan, Cezayir ve Ürdün, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) kabul edilen Gazze Şeridi'nde ramazan ayında acil ateşkes talep...

Ortadoğu

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, İsrail'in Refah kentine yönelik askeri bir operasyonunu kesin olarak reddettiklerini ve bu konuda tartışmasız uyarıda...

Ortadoğu

Mısır'daki El-Ezher Kurumu Şeyhi Ahmet et-Tayyib, uluslararası toplumun İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına verdiği tepkilerin hayal kırıklığı oluşturduğunu söyledi.

Ortadoğu

Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, Katar ve Mısırlı arabulucuların taleplerine yanıt verdiklerini ve Gazze Şeridi'nde ateşkes için İsrail...

Amerika

Gazze'de olası bir ateşkes için Suudi Arabistan ve Mısır ziyaretine başlayan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, turuna İsrail'i de ekledi.

Ortadoğu

Ürdün ordusu, Mısır, ABD ve Almanya'nın katılımıyla Gazze Şeridi'nin kuzeyine havadan 5 yardım indirme operasyonu gerçekleştirdiğini duyurdu.

Ortadoğu

Mısır, deniz yoluyla Gazze'ye yardım ulaştırılmasından memnuniyet duyduğunu belirtirken, İsrail'e, sınır kapılarından yardım girişlerini engellememe çağrısı yaptı.

Ortadoğu

Hamas, İsrail ile ateşkes ve esir değişimi anlaşmasına ilişkin teklifi Katar ve Mısır'daki arabuluculara ilettiklerini duyurdu.

Ortadoğu

Ürdün ordusu, Mısır, ABD ve Belçika'nın katılımıyla Gazze Şeridi'nin kuzeyine havadan 5 yardım indirme operasyonu gerçekleştirdiğini duyurdu.

Ortadoğu

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Gazze Şeridi'ndeki son gelişmeleri ele aldı.

Ortadoğu

Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ait uçakların, İsrail saldırıları ve ablukası altındaki Gazze Şeridi'ne havadan insani yardım indirdiği bildirildi.

Analiz Haber

Analistlere göre turizm, gaz ihracatı ve Süveyş Kanalı gelirlerinin hepsi zarar görüyor ve Refah'taki kriz işleri daha da kötüleştirebilir.

Reklam Bloğu